Viskan spabad och en bastu höjer hemmatemperaturen

29 mars 2021
patrick pettersson

Att åka iväg till ett spa är ett mysigt sätt att ta hand om dig själv och njuta av dina närmastes sällskap. Det kan vara lika enkelt att få ett spa hemma. Med ett Viskan spabad och en bastu kan du skapa en rutin som ger hemmet en mysfaktor och något att göra med din partner eller barnen där hemma. I ett land med svala kvällar kan ett spabad passa bättre än en pool. Det är även betydligt billigare än en pool och en bastu kan du få för en mycket liten slant.

 

Bra för kropp och sinne

Det händer något speciellt med kropp och själ när du sänker ner dig i vatten. Det är harmoniskt och meditativt. Så är det även när du bastar. Att dessutom göra det i ditt eget hem med de personer du väljer är en lyx som många önskar sig. Tack vare att så många har den önskan idag så kan du hitta spabad som är mer prisvärda än vad du från början kanske tror. 

Har du ett tungt arbete så är också ett spabad en mycket god idé. Med hjälp av strålarna får du en massage som gör att du kan få blodgenomströmning och den hjälp du behöver för att kunna orka ge dig på arbetsdagen igen. Det släpper också en hel del spänningar som du lätt kan dra på dig genom stress eller annat dåligt mående. Det blir som en spakur hemma. 

 

Den rätta placeringen

När du ska placera ditt spabad så tänk noga igenom hur du vill kunna ta dig dit på ett enkelt sätt. Samt hur du vill kunna ta dig i badet på ett så enkelt sätt som möjligt. Om du vill så kan du välja att bygga in spabadet så att du lätt kan kliva i utan större besvär.