Tandhygienist i Odenplan – låt inte detta hända dig

14 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Tänk dig så här. Ditt namn är Alex Tand, du är 26 år gammal, bor vid Odenplan och har en jobbintervju om en timme. Ditt ex gjorde slut med dig då du i ett impulsbeslut valde att gå till en nyöppnad närbutik för deras invigningserbjudande på ta 3 betala för 2 Daimstrutar istället för studentbalen som ni hade planerat sedan första dagen på gymnasiet.

Efter en åtta års lång depression har du nu äntligen kommit över ditt ex, och har en ny dejt planerad direkt efter jobbintervjun. I väntrummet utanför vad du inbillar dig är din framtida chefs kontor, inser du att du har glömt att borsta tänderna sedan sex år tillbaka, då du i år två av depressionen bestämde dig i ren psykos att ta dig an en livsstil passande en huskatt då de “har det så himla bra”.

 

Tandhygienist

 

Dags för uppryckning

Men till din och din servitörs förvåning, som du har lyckats lära känna i väntan på att din nu tre timmars sena dejt ska dyka upp, så var det inte dina apelsinkrokants-liknande tänder och medföljande Shrek-leende som fick dig att gå miste om jobbet. De kunde helt enkelt inte acceptera motsägelsen att någon med sådan dålig tandhygien kunde heta “Tand” i efternamn.

Efter ytterligare ett par timmar på restaurangen bestämmer du dig för att gå hem, när du plötsligt blir tillskickad ett förbryllande meddelande från din frånvarande dejt där det bara står: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct. Du googlar snabbt och förstår att det är en tandläkarmottagning i närheten som verkar kunna stå till tjänst med det mesta som du behöver.

Du inser att det är dags att söka upp denna duktiga tandläkare som kan hjälpa dig att ställa munhygienen tillrätta. Så, gör inte som Alex Tand. För din nästa jobbintervju eller dejt, besök en tandhygienist i Odenplan först. Och vad du än gör, ta dig inte an en livsstil passande en huskatt.