Ta in naturens underbara dofter i hemmet med Air Wick

23 februari 2021
Cecilia Olsson

Rogivande lavendel, uppiggande pepparmynta och fräsch citrus är några dofter som kan vara riktigt härliga att ha i ett hem. Med hjälp av en luftfräschare kan man sprida dessa och ännu fler härliga dofter i de utrymmen man dagligen vistas i. Air Wick är ett företag som producerar många olika luftfräschare som effektivt sprider väldoft och kommer i många härliga aromer. Med deras produkter kan man fylla hemmet med favoritdoften eller varför inte ha en doft för varje rum. 

Underbara dofter för alla smaker

I Air Wicks sortiment kan man hitta olika blomdofter, citrusdofter, friska dofter, gourmetdofter, lavendeldofter, dofter av nytvättat, utomhusdofter, kryddiga dofter och tropiska dofter. De kan spridas med hjälp av deras Room Fresheners, automatiska sprayer, doftljus, doftsprayer och doftpinnar. 

Placera ut väldoften där den behövs

Med Air Wicks Room Fresheners får man väldoft överallt där det kan behövas, såsom i badrummet, garderoben, vid kattlådan eller andra platser i hemmet. Gelén som produkten består av ger ifrån sig härlig doft i upp till sex veckor. De har även Stick Ups som fungerar på samma sätt men kan enkelt fästas på olika ytor, de håller i upp till 30 dagar. 

Doft som håller länge

Air Wicks automatiska sprayer sprider kontinuerligt väldoft i upp till 60 dagar och de kan dessutom neutralisera oönskade odörer. Dessa sprayer kan ställas in i tre nivåer beroende på hur intensiv doft man önskar. De automatiska sprayernas dispenser kan även fyllas på och varje refill innehåller upp till 2500 sprays. 

Milda och intensiva dofter

Doftljusen och doftpinnarna från Air Wick är dekorativa och skapar en varm och trevlig miljö genom att de sprider en mild doft i rummet de är placerade. Finns behovet att snabbt fylla ett rum med mer intensiv doft kan man istället använda en doftspray. Air Wick’s Instant Sprays eliminerar lukter och ger en doft som varar länge, gör hemmet fräschare och skapar omedelbart en välkomnande atmosfär.

Hos Coolpriser hittar man effektiva dispensers och underbara dofter från Air Wick till bra priser.