Sugen på en utmaning i sommar?

29 juni 2020
Lily Hansen

Är du den kluriga typen som inte gärna ligger på en strand och bara solar? Är du snarare en äventyrare som vill upptäcka? Eller är du den kluriga typen som vill lösa problem och lära dig nya saker dagligen? Förmodligen känner du sedan länge till den världskända Rubiks kub som uppfanns redan 1974? Frågan är om du också känner till den uppsjö av snarlika pussel som finns på marknaden idag? Har du till exempel hört talas om de kuber eller pussel som kallas Pyraminx? Som namnet antyder är denna variant baserad på en pyramid.

 

Träna och utmana

Precis som i Rubiks kub finns det tävlingar i att lösa pusslen från Pyraminx. Så är du den personlighetstyp som söker ständig utveckling och utmaningar? Den person som vill upptäcka och som kanske dessutom gillar att tävla? Då ska du genast söka dig fram online, gå in och köp pyraminx cube. Är du typen som sätter dig och klurar och sedan glömmer att sova och äta tills dess att du löst pusslet? Många personer som är vassa på sådant snöar in helt och ger sig inte förrän de är klara. Så fort du får hem din helt egna Pyraminx, sätt då fart och varför inte lösa den på tid?

 

 

Ett otroligt fokus

Innan du hämtar paketet på posten bör du se till att äta en rejäl lunch. Du bör ha en, eller kanske flera liter färdigkokat kaffe i en termos. Du bör ha snacks och frukt så du klarar dig i flera timmar. Allt ska vara lättillgängligt. Tänk själv hur du faller in i fokus och inte kan släppa din Pyraminx med blicken. Du släpper den inte med handen. De närmaste timmarna eller dagarna kommer du att snöa in dig totalt i ditt pussel. När allt är förberett – hämta ut ditt paket – packa upp din Pyraminx och starta en timer.