Sommar i din vackra trädgård

21 juni 2020
jonas olsson

Njuter du av sommar och sol i en vacker trädgård? Oändliga gräsmattor och grönskande rabatter. Att sitta på en liten pall och dricka morgonkaffet till vacker fågelsång. Få känslor är så ljuvliga som den av en fridfull sommarmorgon och svensk sommar. Bäst du sitter där och leker med blicken över alla färgglada planteringar, kommer irritationen plötsligt. De där hemska stubbarna som blev kvar efter stormen. Den stormen som kom och fällde alla era vackra granar på tomten. Den stormen som lämnade en mängd tråkiga stubbar kvar som minne. Tiden är kommen att fixa det nu – att anlita för stubbfräsning.

 

Snyggt eller för mycket

Någon enstaka stubbe i trädgården kan vara riktigt fint. Att placera en kruka, en regnmätare eller någon fin liten skulptur på. Efter en storm påminns vi om det tråkiga. Fällda träd som vi själva hade önskat kvar. För att kunna plantera nya träd behöver stubbarna bort. Det är dags nu. Kontakta en expert på stubbfräsning. Har du fler än tio stubbar behöver du antagligen be om offert på uppdraget. I övrigt så kan du enkelt söka fram stubbfräsning pris och få prisuppgifter från olika leverantörer att jämföra. Det behöver inte alls bli dyrt. Efter framkörningsavgifter tillkommer inte så mycket per stubbe.

 

 

Hur gör du?

Sök fram några olika företag för att kolla tillgänglighet och pris. Ju närmre entreprenören finns desto bättre. Priset för stubbfräsning varierar beroende på företag du anlitar men räkna med dryga tusenlappen för en första stubbe och runt trehundra för påföljande stubbar. Storleken spelar även roll. De kan kosta extra om de är enorma, typ över 70 cm i diameter. Låt nu inte priset få dig att tveka. Ta tag i stubbfräsningen och skapa den vackra trädgård du drömmer om. Nästa gång dricker du ditt morgonkaffe och känner total tacksamhet. Vilka nya träd ska du plantera?