Prova ny frisör i Stockholm

30 september 2020
william eriksson

En liten extra rolig grej kan vara att passa på att gå till en frisör när man är på semester i en ny stad. Frisörer i olika städer kan ha lite olika idéer gällande frisyrer. Och dessutom är det en lite lättsam och lekfull situation där man kan våga sig på att göra något oförutsett. Något man inte skulle göra på hemorten på frisörbesöket efter arbetsdagen. 

Kanske har man haft en trevlig dag och ätit och druckit gott på någon mysig restaurang. Och så trillar man in på en ledig tid till en frisör i stockholm som exempelvis https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/. Men var inte orolig för att det ska vara något man kan ångra efteråt. Även om man ångrar sig så växer håret ut igen. Det är inte som att välja en olycklig tatuering på kompisresan utomlands!

 

 

Skatter hittas när man går vilse

Ibland är det bra att ta andra vägar än man brukar. För det är när man går vilse som man kan hitta de skatter man annars aldrig hade sett. Så är det också om man väljer att hoppa över besöket hos den ordinarie frisören och väljer någon annan istället. 

Det går inte att säga att de bästa frisörerna och mest nöjda kunderna finns hos de dyraste frisörsalongerna i den största staden. Om man är ute efter en viss klippning, eller annan behandling, som någon är speciellt kunnig på så kan de visst vara skillnad. Men det innebär inte att det är den frisyren som man som kund trivs bäst med. Den kan man råka få i den där lilla enmanna-salongen på en liten bakgata i en liten ort mitt ute på landsbygden.

 

Dam och herr

En del frisörer har valt att specialisera sig som antingen dam- eller herrfrisör. Det är ett val man gör efter vad man helst arbetar med.