Modulbyggen efter dina behov

28 september 2021
william eriksson

Det krävs olika typer av byggnader för olika funktioner, och vid olika tillfällen. Ibland vill du ha en byggnad som kommer stå stabilt i hundratals år. Och ibland behöver du en tillfällig byggnad av någon anledning. Det kan vara att du håller på att bygga ett annat hus och därför behöver en plats vid sidan om, tills huset är byggt. Men det kan även vara för att du fått ett tillfälligt behov av mer yta än du normalt har.

Så kan det vara om du har en större barnkull än vanligt i skolan. Eller om du behöver renovera eller sanera på ditt kontor, men ändå behöver en plats där din personal kan fortsätta jobba precis som vanligt. För alla dina tillfälliga, och lite mer långvariga behov, kan du använda dig av modulbyggen som kan anpassas helt efter de funktioner och önskemål som du har. Det är till och med så att du kan skräddarsy dina modulbyggen, och även lägga till eller dra ifrån.

 

 

För studenter eller personal

Modulbyggen är en slags byggnation som ofta används för mer tillfälliga byggnader, men som ibland kan bli kvar under så lång tid att det mer liknar en permanent lösning. Många är de paviljonger på skolor som börjar som tillfälliga moduler, men som många år senare fortfarande är kvar. Likadant är det med externa kontor, omklädningsrum på idrottsanläggningar eller studentboenden.

Det smidiga med en modulbyggnad är inte enbart att du själv kan kombinera och välja olika funktioner. Ännu smartare är att du enkelt kan lägga till eller dra ifrån moduler, helt efter hur du vill ha det under en period. Det gör att det blir en mycket flexibel och smidig lösning. Och om du vill så kan du välja mellan att hyra modulerna eller köpa loss dem. I de flesta fall sparar du pengar på att äga modulerna själv.