Måttanpassade skjutdörrar löser många problem

27 juli 2021
william eriksson

Måttanpassade skjutdörrar kan lösa många problem när det kommer till förvaring. Framför allt om du vill ha en snygg garderob där det annars inte är möjligt. Skjutdörrar går att anpassa efter de mest utmanande planlösningarna.

Har du exempelvis snedtak men vill kunna få en vacker förvaring på dina villkor finns det företag som https://garderobsform.se/skjutdorrar-3/. Då kan du få professionell hjälp med att hitta den bästa lösningen för dig.

Skjutdörrar kan användas på många olika typer av garderober. Har du ett större utrymme kan du helt plötslig få en elegant walk-in-closet. Få ordning och dölj med eleganta dörrar som smälter in mot den övriga inredningen. Möjligheterna är oändliga.

 

Organisera förvaringen på liten yta

Måttanpassade skjutdörrar kan ge dig mer utrymme till förvaringen på ett elegant sätt. Därefter krävs det att optimera förvaringen. Beroende på utrymme kan du välja inredningar som specialbeställs utefter ditt utrymme.

Nätkorgar och möjlighet att hänga kläder ger en bra översikt över vad som finns i garderoben. På hyllor kan du också förvara saker i lådor. Det är lätt att märka upp lådorna efter innehåll för att skapa en bra struktur.

Du kan med fördel spara skokartonger som du kan förvara skor i utefter säsong. Det är ett bra sätt att förvara skor så att de håller längre. Tänk på att fylla skorna med papper för att de ska behålla sin form.

 

 

Skjutdörrar som gömmer hela garderober

Har du ett stort sovrum har du all möjlighet att få en rejäl garderob med skjutdörrar. Du kan få ett så pass stort utrymme att du kan få plats med allt du behöver och lite till. Detaljer som speglar på skjutdörrar ger även mer ljus i rummet.

Speglar kan användas som detalj också när du vill att ett rum ska upplevas som större. Det är extra bra i rum med lite ljusinsläpp då du kan placera punktbelysning som ger effekt.