Leksaker som främjar utveckling

07 mars 2022
admin

editorial

Små barns sätt att lära är genom lek. Under de år innan de börjar skolan händer otroligt mycket och leksaker, liksom till exempel böcker är en viktig källa till ny kunskap.

Många tänker kanske att leksaker är ett sätt att hålla barnen sysselsatta och nöjda men det är också otroligt viktigt för deras utveckling. Tänk så mycket som händer bara de första åren. De lär sig prata, gå, de kanske lär sig färger och att använda kritor. Allt som barnen gör när de leker är ett steg i utvecklingen.

Det kan dock vara svårt att veta vilka leksaker man ska köpa till sitt barn då det finns en uppsjö av leksaker men ett bra tips är att vända sig till https://lekakademin.se/. Här finns leksaker för både stora och dessutom ett otroligt stort utbud. Men viktigaste av allt är att leksakerna här är noga handplockade för att främja barnens utveckling. 

leksak

Kunder över hela norden

Lekakademien startades upp i början av 2000-talet av två kvinnor med visionen att starta en butik som kunde förse danska familjer med leksaker som utvecklar barns färdigheter. Under åren har de vuxit och utvecklat verksamheten, vilket har resulterat i att de idag säljer sin produkter till nordens alla länder. De väljer sitt sortiment efter vad de anser att barnen har nytta och kan lära sig något av. Alla leksaker som finns i sortimentet är också hundra procent säkra att leka med. 

Leksaker i deras sortiment är också hundra procent säkra att leka med, vilket är en stor trygghet när man handlar. Om leksakerna förvaras och används enligt anvisningarna kan man som förälder vara helt säker på att barnet får positiva, utvecklande och lärorika upplevelser.

 

Fri frakt 

Det är enkelt att beställa och det tar inte mer än några dagar innan man har varorna hos sig. Om man dessutom beställer över 500 kronor får man en fraktfri försändelse.