Företagscatering för hela slanten

16 september 2019
jonas olsson
Företagscatering för hela slanten

Visst smakar maten allra bäst när någon annan har lagat den? Att fixa käk till kontoret med hjälp av företagscatering har blivit en hit. Alla måste vi äta och framför allt på jobbet är det viktigt att få i sig ordentligt med bränsle för att orka hålla kropp och knopp på topp resten av dagen. Men en micrad plastlåda med resterna från gårdagens fisksoppa kanske inte känns så lockande när hungern smyger sig på. Dessutom är väl näringsinnehållet försummat med tanke på den vanskliga hanteringen av den sedan den låg där hemma i kastrullen igår kväll.

 

Lunchcatering

Vore det inte godare med ett riktigt skrovmål? Nylagat och med alla dessa små detaljer som förhöjer hela matupplevelsen – brödet, såsen, och salladen. Det finns många företag som erbjuder företagscatering. En populär tjänst är just lunchcatering. Kanske är ni ett gäng som tröttnat på era restluncher som smakar plast. Eller vill ni bara slå två flugor i en smäll och diskutera veckans planering över en bit mat? Oavsett om det gäller en affärslunch eller en helt vanlig lunchrast så blir stämningen så mycket bättre när det finns god mat. Det sägs ju att de sämsta besluten tas på tom mage. Så varför chansa? Med lunchcatering blir såväl kollegor som kunder mätta och belåtna.

 

 

Catering till företagsfesten

Ingen företagsfest är komplett utan en riktigt god lunch eller middag. Maten brukar vara det som står i centrum oavsett om det gäller företagets jubileum eller julbordet. Det finns massvis med företag som har utsökta menyer att välja mellan. Många av menyerna finns att läsa på företagens hemsidor. Varför inte testa något norrländskt? Ett företag som erbjuder catering för företag i Stockholm är Restaurang Knut. Deras nisch är just mat med norrlandstema. Vad sägs om en norrländsk planka med bland annat torkat renkött, älgkorv, ost från Jämtland, skogsmarmelad, och lingon?