En trevlig konferens i Malmö

16 juni 2021
jonas olsson

Som ny på arbetsplatsen passar det alldeles utmärkt att hela gänget ska samlas på en konferens. Utöver det man går igenom finns där gott om tid att lära känna varandra. Det kan göra att det blir bättre på arbetsplatsen när man vet mer än bara ett namn om personen. 

Hela gänget åker på konferens i Malmö. En hel dag är bokad, för det är inte bara arbete på schemat. Utöver det ska ni även gå och äta en fin middag tillsammans. Där kan alla sitta och prata och ha trevligt.

Passa på, ta vara på tiden

När man ändå är i Malmö kan man lika gärna passa på att ta vara på tiden. Varför inte samla ihop det gäng som vill och stanna över på ett hotell? Testa på hur Malmös nattliv är. Är chefen snäll har ni ju såklart ledigt nästa dag. Kanske får ni även chefen med på detta. 

Eller varför inte gå på Malmös stadsteater? Det kan vara väldigt trevligt och givande att se på. Kolla upp om de har något just när ni ska vara där. Vill ni bara gå och shoppa är Malmö en perfekt stad för det med. Ni hittar affärer inne i stan och även stora köpcentrum. 

Välj rätt

Hur ska man tänka när man ska välja var konferensen ska hållas? Det gäller att tänka på alla och inte göra det för svårt. Det bör till exempel inte vara för svårt att ta sig dit. Alla kanske inte har möjlighet till bil, utan behöver använda sig av kollektivtrafiken. 

Utöver det bör man även planera upplägget. Som att ha tillräckligt med pauser, gärna bjuda på lite fika. Det är alltid bra att fylla på med lite energi. Lokalen bör vara bra upplagd så att alla får ordentligt med plats. Kanske kan https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/ vara något för er.