En dröm för många

14 februari 2020
Martha Andersson
En dröm för många

Gör en dröm till verklighet

Hur många kollade vindstilla dagar i barndomen upp på himlen och pekade ut luftballong efter luftballong! Drömde om att vara där uppe, drömde om att titta ner på jorden där alla små människo-myror kröp omkring, ovetandes om storheten i luften och luftrummet! Men jag var ju förstås aldrig där uppe. Jag såg reklam-affischer på tunnelbanan om picnic i luften. Champagne. Men jag var ju bara ett barn! Och med tiden begravdes drömmen. Djupare och djupare i min själ. Men så en dag om våren förnam jag den grönskande doften i vinden, glöden i kvällssolens sken. Jag tittade upp på himlen och såg, just det, en luftballong! Drömmen väcktes till liv igen. Jag kände barndomens längtan. 

Jag tog tag i drömmen och gjorde det jag längtat efter!

https://dreamballoon.se/ kunde hjälpa mig att göra drömmen verklig. Och de kan hjälpa dig med, om du har samma barndomsdröm som jag hade! Och det var så enkelt. Och det var så underbart! Att se allt ovanifrån, att vara i … luftrymden! Jag kände mig som ett barn på nytt. Människorna som jag delade upplevelsen med blev snabbt som mina vänner, det kändes som det i alla fall. Det var en så stor upplevelse. Nu hoppas jag bara att jag i framtiden ska kunna återuppleva händelsen. Men inte för snart, det jag kände då kommer jag kunna leva på ett bra tag till, och det tror jag ni förstår!

Även inte om din barndomsdröm är just ballongflygning så rekommenderar jag starkt att du tar tag i den! Oavsett om det gäller en stuga vid havet, lära sig flyga flygplan eller helt enkelt lära sig baka citron och marängpaj! (Det vet jag en vän som kämpade med hela lågstadiet, hon fick aldrig till marängen…)

Det är så mycket lättare att ge sig själv de här sakerna som vuxen!