Dating – bra eller dåligt?

11 november 2019
jonas olsson
Dating – bra eller dåligt?

Det är svårt att sätta en specifik etikett på dating då synpunkterna om det är så olika och alltid beror på människors egna erfarenheter och förståelse om ämnet.

 

Dating är något väldigt personligt och givetvis individuellt. En del tycker att det alltid är en bra idé att dejta olika personer innan man väljer rätt, medan andra anser att det är bäst att koncentrera sig på en dejt i taget. Om man tänker efter noga så är dating ett modernare ord för att träffa någon man tycker om.

 

 

Hur svårt är det att dejta?

 

Hur svårt är det då egentligen att dejta? Svaret på den frågan är också väldigt individuell. Har man haft otur tidigare och haft tråkiga eller misslyckade dejter så tycker man givetvis att det är något komplicerat. Ibland kan det även hända att man väntar långa perioder innan man ger sig ut på en ny dejt efter flera mindre bra försök.

 

För andra kan dating vara ett sätt att lära känna nya människor utan att behöva känna någon direkt press av själva mötet. Att ta en kaffe ihop, ta en promenad eller en öl på en pub kan kännas uppiggande och trevligt och inte alls påfrestande på något sätt. Allt beror på ens personlighet, specifika uppfattning och som sagt tidigare erfarenheter.

 

Dejta på nätet

 

Idag är det väldigt vanligt med nätdejting. Att gå in på en dejtingsajt med förhoppning om att möta en intressant partner är något de flesta provat på.

 

Det finns listor med bästa datingsidor på Internet kompletterade med tips om hur man kan hitta den rätta utan att det tar alltför lång tid. Många dejtingsidor har visat sig vara seriösa partners för dig som gärna vill träffa någon att dela sitt liv med, medan andra fungerar mer som en mötesplats där allvarliga intentioner inte riktigt ingår.