Batterier till proffsverktyg

31 oktober 2019
Lily Hansen
Batterier till proffsverktyg

När man arbetar professionellt som byggare vill man ha det smidigt och rationellt. När det gäller stora byggjobb och konstruktionsarbeten är det givetvis enklast och smidigast att arbeta utan att behöva tänka på strömsladdar och kablar. Man jobbar i trånga utrymmen eller står på plattformar, och det är inte alltid det finns eluttag till hands. Dewalt är ett stort märke för professionella verktyg, som drivs med uppladdningsbara batterier. Med hjälp av batteriladdare kan de laddas upp om och om igen. 

 

Batteriladdare för Dewalt

Verktyg från Dewalt har sina egna batterier och laddare, som passar just till det verktyget. Det gäller borrmaskiner, sågar, slipmaskiner, träbearbetningsmaskiner och mycket annat. Både batterier och laddare finns att få tag på online, och det är enkelt att beställa med bara några knapptryckningar. Det finns hemsidor som har specialiserat sig på batterier, och där kan man finna det mesta. Ett dewalt batteri går lätt att köpa på nätet. Man måste då kolla noga vilket batteri som passar till vilken maskin. Det finns 12V, 18V och 24V och ännu fler. Att man kan återanvända batterier och ladda om dem vid behov är mycket miljövänligt, eftersom man slipper stora mängder avfall med kasserade batterier. Det finns batterier oavsett om det gäller till en tigersåg, cirkelsåg, sticksåg eller en spikpistol. Dewalt har verktyg lämpliga för proffs och hobbyfixare.

Trädgårdsverktyg med tillbehör

Även trädgårdsverktyg finns med i Dewalts sortiment, och det är extra praktiskt att slippa både sladdar och förlängningssladdar när man arbetar i trädgården. Man rör sig obehindrat på ett helt annat sätt när man har ett verktyg som går på batteri. Om man jobbar på en större yta kanske det inte ens finns ström i närheten, och då kan man ändå arbeta utan att vara beroende av vägguttag och elektricitet. Det kan till exempel vara i en park eller en handelsträdgård.