Allas avund

16 februari 2020
patrick pettersson
Allas avund

Det perfekta livet: hur ser det ut i ditt sinnes öga? Det är allt vanligare att de som har möjlighet till det börjar bygga sitt perfekta liv, och de som inte lyckats ännu vill gärna läsa och lära sig om det. Något som gjort fenomenet ännu större än det var förr är sociala medier och bloggar. Du behöver inte längre vara en kändis för att andra ska avundas dig ditt sköna liv – du kan enkelt börja en livsstilsblogg och göra dig själv och din stil känd. De många bloggportaler som finns i dagsläget gör det så enkelt!

 

Bjud på dig själv

Dela din glädje och dina tårar med andra genom en livsstilsblogg. Det är här du kan berätta om hur du har och har haft det. Du kan även berätta lite om vilka mål du har för framtiden, så att dina läsare kan följa dig på vägen. Titta på www.tangazo.se som ett exempel. Det är ditt utrymme för dina idéer, och den som vill kan få gå in och läsa, känna med dig och bli inspirerad. Tänk dock på att allt du sprider online är tillgängligt för alla och i praktiken även oraderbart – så lägg aldrig upp något du inte vill ska hamna i fel händer.

 

 

Att tjäna pengar på en livsstilsblogg

Är det möjligt att tjäna pengar på en livsstilsblogg? Ja. Är det lätt? Nej. Det krävs mycket tid och hårt arbete. Det finns inga garantier, och det innebär mycket reklam. Du som bestämt dig att bloggen kommer att vara din framtid trots alla svårigheter har kommit in på rätt spår, men det finns två saker du inte får glömma: 1) Skriv för skrivandets skull. Pengabehov som inspiration har aldrig räckt länge. Och 2) Behåll ditt dagjobb så länge. Du kommer inte att kunna skrapa in hela månadslönen på din blogg på en handvändning!